Известие

Collapse
No announcement yet.

трудно включване на скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• трудно включване на скорост

здравеите имам един проблем сас моята алфица нешто много трудно ми включва 1-2ра е малко по добре но и губи течнос ако някои има идея от какво може дае това мовя помагаите

Колега, моля кръщавай темите по-смислено
    Last edited by tonov; d.m.y г., 20:56.

"Зависи каква течност".Ако имаш липса на спирачна течност трябва да проследиш от къде тече.Ако съединитела ти е нови или поне е добре,ще да е от някоя помпа.Ама като видиш къде тече тогава.Дали е помпата на педала или е помпата на съединитела като откриеш теча.
    Alfa Romeo 146 1.9 td
    А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

от никаде не те4е мамкаи и си губите4нос гледах но няма те4ове моита е сас едно казан4е иза спира4ките и за саеденителя
      Last edited by batmisho; d.m.y г., 19:58.

Comment

Тя и моята е с едно.Ама моята така и течеше течността ,че ако не се загледаш под капака немоиш разбра.Капеше върху носача и там си се събира,по земята ни капка-празни казанчето.Като се позагледах по хубаво тогава го видях.Като напълниш казанчето влизат ли си скоростите или пак неще?Виж си и в краката дето са педалите да не е мокро там???
        Alfa Romeo 146 1.9 td
        А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

Помпата на спирачката е!Течността отива в сервото,а от там в двигателя и за това не можеш да разбереш къде отива.За скоростите си виж жилата на механизма.Успех и дай малко повече инфо!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

То и от това може трудно да включва,ако съединителя не отделя хубаво заради загубата на течност!

И колега...има букви като "Ч", какви са тия четворки!
            Last edited by 455115; d.m.y г., 21:51.

Comment

колега ас нямам жило на саеденителя сас течнос сам но ще погледна там кадето каза другия колега да не тече от там а колега за кои носач става вапрос за лев или десен няма разлика ас си мисла данее синхронизатор ти кво щкаиш
              Last edited by batmisho; d.m.y г., 22:42.

Comment

Първоначално публикувано от batmisho Покажи съобщение
                колега ас нямам жило на саеденителя сас течнос сам но ще погледна там кадето каза другия колега да не тече от там а колега за кои носач става вапрос за лев или десен
                Колегата казва да си видиш жилата на скоростите,не на съединителя!

Comment

горна или долна помпа саиденител!!!!!!!!!! кви жила тва да нее лада самара?
                  Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                  Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

За незнаещите граматика...
                    На много нови автомобили след "самарата" (вкл. и по-новите алфи) скоростния лост е на 2 жила и колегата mordohy казва да се видят,че ако са усукани или разхлабени може:
                    Първоначално публикувано от batmisho Покажи съобщение
                    здравеите имам един проблем сас моята алфица нешто много трудно ми включва 1-2ра

Comment

Провери си за теч и в краката,може да е помпата на педала
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

пичове оправих си скоростите просто като е сваршила течноста е засмукала ваздух и затова се ебаваха скоростите обезваздоших я и сега са бомба само трябва да вида за какво ми губи течноста колега тия от 95година са бес жила на скорустите
                        Last edited by batmisho; d.m.y г., 19:39.

Comment

Аз на скоро имах подобен проблем и близо месец не можах да се оправа, накрая се оказа спукана трабичка около резервоара и за това не съм видял теча, а ми губеше около 70мл на 100км накрая стана 100мл на 50км

Ето ти няколко варянта от какво може да губиш течност:
                          1 спукан маркуч
                          2 горна/долна помпа на съединител (за едната гледаш долу в краката, а за другата под акомулатора
                          3 спирачна помпа, тече и хвърля в сервото (най-тежкия)

Comment

Браво бе Бат Мишо,ти си бил мн добър.

Comment

Working...
                            X